søndag 15. mars 2009

Mykje å sjå fram til

Ja, eg har så mykje å glede meg til!
Til helga reiser eg og ungane til Bergen for å besøke søster mi. Det er ikkje kvardagskost for meg! Siste åra (etter eg fekk ungar) har eg våre veldig sløv og lite impulsiv. Men no hiv vi oss rundt. (Bildet lånte eg her..)
Og med tur til Bergen er det obligatorisk med ein tur på IKEA! Handle-lista er laaaaaang... Så blir nok ikkje nokon snarvisitt der.. hehe.. Også skal eg prøve å få shoppa til meg sjølv! Ja, til MEG!!! Har ikkje kjøpt meg kle på.. ja, kan ikkje huske sist faktisk! Så det er på tide. Håper berre ungane er gira på shopping runde.. har store planar om å utnytte tanta ja! (..no er du advart!)
Så om ikkje mange vekene kjem påska.. Og Frank har ferie, så då må vi finne på mykje kjekt! Håpar på ein tur på hytta på Strynfjellet.. :)

(Bildet lånte eg her)

Også... tamtaramtamtata.. ikkje mange vekene etter det reiser eg og Hallvard til syden!!!! Depositumet er betalt.. og tur-retur flybillettar til Oslo er bestilt og betalt.. Kjenner eg får sommarfuglar i magen når eg tenkjer på det! Eg gler meg såååå! Eg har ei venninde som har leiliget i Albania, så ho inviterte oss med på tur. Og etter litt att og fram.. vart det til at Hallvard skal få bli me oss jentene (venninda mi har ei lita jente og..) på tur, medan Adele skal bli heime med sin store helt; pappa! Trur vi skal kose oss både vi som skal på tur og dei som skal være igjen heime... (Bildet frå stranda i Albania lånte eg frå priofilen på facebook.. bye the way..).
Så no forstår de kanskje kvifor eg har mykje å sjå fram til i næraste framtid??.. :)
No skal eg legge frå meg dataen og vær litt meir soial her. Frank fær på jobb i morgon tidleg, og sidan vi reiser til Bergen i helga får eg ikkje sett han på lenge no når han jobbar vekk i vekene.. så kvalitetstid no..
Me ser.. :)

4 kommentarer:

Anna Lisa sa...

Å så heldig du er!!! Som skal på tur til Bergen og IKEA ;) Og ikkje minnst til syden!!! Det vert nok kjempe kos tenker eg.
Kjekt å treffe deg på fredag. Pling meg når du vil være med ein trilletur rundt vatnet :)
Ha en fin kosekveld
Klem

Livets landeveg sa...

du vil ikkje ha me ei looonge handleliste frå mej vell? ;) hehe

Ragnhild sa...

Når vart Albania syden? Artig at Øst Europa har blitt syden og no..eit av våre fattige land....
Heldig du som har mange reiseplanar framover, kos deg gløgg i hel.

Anonym sa...

SV: takk for bursdagsgratulasjon!!

Syden hørtes herlig ut! Sitter og dagdrømmer om å ligge ved bassengkanten med en god bok og en kald brus. Å så deilig:D

Ingen kan gå inn på IKEA uten å handle altfor mye!