torsdag 22. januar 2009

Så var vi sjuke igjen.... Adele har egentlig våre pjusk sida jul, av og på med feber. Så hadde ho spysjuka i forige veke. Og no er det influensa her. Full smitte! Alle sjuke utanom mor i hus. Frank har fått seg penecelinkur for halsbetendelse, og eg vurderar å få sjekka ungane og...


Slik har Adele stort sett låge i dag.. Ikkje god stakkar. Feber oppimot 40grader... Treng vel ikkje sei meir..

Ser litt på TV inni mellom. (for første gong i heile sitt liv!!!)
Hallvard bror er heller ikkje god.. Det renn frå nase, auge, munn.. Feber og slapp. Vart lite søvn på oss i natt. Han hosta og hosta... Ikkje kjekt!


Så slik tilbringar eg dagane her i solveigland.. stort sett med ein unge på fanget! Det passa "bra", må eg få innrømme, at Frank vart sjukemeld til mandag.. ;)

Det var oppdatteringa her frå oss... Har forresten endelg funne lysta på å byrje på fotoalbuma igjen! Gjekk igjennom og sende til framkalling i går. Der har eg litt av ein jobb! Både bryllups-, og Hallvard sin album skal lagast. Og Adele sin album må oppdatterast frå det siste halvåret!

1 kommentar:

Anna Lisa`s hjerteblogg sa...

Huffa meg!! Så tris dokke er sjuke. Lille stakkarane. Ser så svake ut. Eg får heilt vont. Er glad for at vi har sluppet unna ennå, men hadde ei bra økt før jul. Huff.
Men nå reiser eg og mannen. Skal bare sei GOD HELg til deg først.
Klem