torsdag 29. januar 2009

Meir heimestrikk.. :)

I forige inlegg viste eg fram dei fine lestane som søster mi har strikka til Hallvard, og syns då det var på sin plass å få skryte litt av mamma. Forige søndag var vi på Rovde og mamma kunne då vise stolt fram den nye genseren som ho hadde fått ferdig til Hallvard. :)

Var den ikkje fin??? :)herlege fargar! Hallvard er så fin i sterke fargar! :)


Så må eg legge ved bilde av genseren som ho laga til Adele. Den er godt brukt. Favoritt-genseren hennar! Også her hærlege fargar! :) Legg merke til dei matchande "leggisane". Tuuuusen takk mommo/mamma! :) Ho har strikka denne genseren i forsjellige fargekombinasjonar til alle barnebarne sine. Så nå skulle det komt eit bilde med alle samla, men det har eg altså ikkje ettersom Hallvard sin er heilt fersk. Men det kjem nok.. :)

Sidan eg er i "heime-strikk-hjørnet", må eg berre vise fram dette fine settet og! Dette har Hallvard arva etter søskenbarne sitt. Kjempe fint syns eg! Diggar den gedigne dusken på toppen! :) Kjekkt å kunne arve litt og.. :)
Ha en fin dag folkens!
Hææærleg vær!! :)

1 kommentar:

Anna Lisa`s hjerteblogg sa...

Tuva har akkurat same gneser som Adele har. Syns den er så fin og den er veldig godt brukt her også. Gøy å ha slekt som er flink å strikke :) Ønska deg ei god helg :)
Klem