fredag 20. november 2009

20.000 besøk på bloggen!!

Tenk på det! 20.000 besøkande på bloggen.. det er ganske fantastisk!!
Får dårleg sammvittgheit så dårleg som eg har vore til å oppdattere her siste tida.. Men no kjem her i allefall litt nyare bilder av våre søte små.. :)
Adele og Hallvard ute og leikar seg.. i kjent stil! ;) Desse bilda er nokre dagar sidan eg tok, medan det var så kaldt! No er det regn-kle vær her i Volda. Mildt og fint. men vått!
Dei er i barnehagen no. Eg har fri!! Har vore på foreldre samtale idag (og det var berre skryt og hauste!?.. berre heime dei er sta og umulige altså??), ordna forsjellige ærend.. og eg sitt faktisk og ser på Frank som vaskar over golva.. :) No skal eg straks fare å hente dei. Vi ventar besøk av vesle Olivia med familie.. :) Måtte berre legge ut litt bade bilder og.. Stakkars Hallvard! Han er så uheldig heeeeile tida! Rekk aldri å gro eit sår før det kjem eit nytt.. Dette var i går. Han snupla og smelde rett i parketten! Resultatet var masse naseblod, verranda-leppe, nokre få tårer.. så var alt glømt!
Ha ei strålande helg!!! :)
Regnar med dette blir siste fri helga mi før jul..
Er så spent på kva tid julehandelen tek til for fullt! Vi er iallefall klar! :)


2 kommentarer:

Hanne Marta sa...

Kjekt me litt oppdatering her igjen. Må berre fortsette me det :)
Stakkars Hallvard då.. Såg ikkje heilt godt ut ditta.
Ha ei fin helg. Hørte dåkke skulle te Syvde på julemessa?
Klem Hanne Marta

Randi sa...

Hei Solveig!! For ein herlig gjeng, så artig å sjå dei flotte bilda av ungane! Sofia likar også å sjå Hallvard å Adele, brukar å forkynne at ho ELSKA HALLVARD, trur ho nesten ser på han som ein liten bror ;) Takk for kommentar på bloggen, så kjekt at du er innom! Ja vi ventar og ventar... har vore LANG ventetid syns eg. Men kjem når den er klar :) Håper Adele er betre stakkars!! Sofia var heldig, reagerte ikkje i det heile på vaksina. Glad for det. God bedring til vesla fra Sofia og meg! Klem