mandag 16. november 2009

November

Så har vi blade om til november.. Tida går så fort! Eg har endelg forstått begrepet tidsklemma! Men vi har det veldig bra! Vi er friske alle mann, det går veldi bra på jobben og vi kosar oss mykje når vi har tid til det.. :)
Mykje har sjedd sidan eg sist oppdatterte bloggen. Farsdag, Frank har hatt bursdag, mamma har fyllt 50, eg har blitt tante til vesle Elise som kom på 5o årsdagen til mamma/momor faktisk! Og mykje mykje anna.. kunne skreve side opp og side ned.. Men det vert berre eit lite livsteikn frå oss no i kveld (... etter forespørsel etter oppdatteringar..)
I fjor på denne tida oppdatterte eg bloggen nesten dagleg.. artig å gå tilbake i arkivet å kike tilbake. Dette året har gått så fort! samtidig som så mykje har sjedd! Bileta er tatt for nøyaktig eit år sidan.. tenk på det! Dei var så små... Hallvard berre baby... No er han så stor, sterk og barsk. Skikkeleg gut! Og Adele er så flink storesøster.. Opptatt av alt som skjer og veldig nysjerrig.. Spørr om alt mogleg. No siste vekene er det bokstavar ho er veldig opptatt av.. og kven som er dame, mann, gut, jente, søster og bror, liten og stor.. Vanskeleg å forstå seg på alt. Men klok blir ho iallefall!
Ein ting ho ikkje klarar å forstå er at Hallvard heiter det same som bestefar (Som også heiter Hallvard).. nei, det stemmer ikkje! Men ein dag ho var på Rovde seier ho utav det blå.. "Åja, no veit ej det. Bestefar heite Hallvard å du momor heite Adele. Sånn va de, sant momor?"

Veit ikkje om det er så mange innom her lenger.. Men håpar iallafall at de har det bra og at de slepp denne influensaen som florar rundt oss!
Ha ei forsatt fin veke.. :)3 kommentarer:

Randi sa...

Hei!! Takker for kommentar på bloggen min! Håper du har rett, og gjett om eg kjem innom butikken med babyvogn så snart eg kan!!! ;) Eit fint innlegg det her også, forresten. Så flotte bilder av dei nydelege borna dokka!!!

volvovolvo sa...

gode solveig.. savna dokke sånn når ej såg bilde ta gollja våra:) elska dej.. klem frå frankieboy;)

Hennie sa...

den va dagens latter solveig!;) kjekt med sanne gullkorn av dei små!;) gler mej til å treffe dåkke igjen i begynndelsen av desember!;)Helsing "nabo" Henriette!;p