mandag 12. januar 2009

Spysjuke....

Yes, då har spysjuka sneke seg inn her i solveigland.. ARG! Så hald avstand folkens!! Som eg skreiv i går merka eg at Adele ikkje var på topp i går. Og når eg endeleg var sovna høyrde eg merkelege lydar og skriking i frå rommet hennar. Frank var ikkje komt seg i seng enda, så eg regna med han gjekk for å sjekke. Men det gjekk ikkje mange sekunda for han ropte etter asistanse...
Det var spy over alt! Grøss og gru! Men det var faktisk ikkje det verste. Å sjå kor redd, elendig og oppgitt jenta blei, var faktisk mykje verre. Så Frank har hatt ei natt med lite søvn. Han la seg inn til henne for å prøve å ungå at ho skulle vokne i spy fleire gongar..
Eg avslutta i forige innleget med at eg håpte på at me skulle halde oss friske og bedre vær.. men det skulle altså ikkje gå i oppfylling! Men men.. får håpe me blir friske til helga då iallefall.
No søv begge faktisk.. og det var godt med litt stilt og tomt fang. Kjenner meg ganske kvalm faktisk.. men eg veit ikkje om det er psykisk eller fysisk.. Det vil vel det neste døgnet vise.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Å kor kjedeligt att dokke og har fått sjuka!Me he hatt ei veke kvar, avlasta av kvarandre med spy og diare,kjempe kjedeligt,men bank i bordet no e me ferdige!Ønsker Adele god bedring og håper dokke andre slepper unda:)!Hels:)Klem frå Gunnhild:)

Livets landeveg sa...

offa, ja va akkurat slik det va me Matias, å ej vart sjuke ca ett døgn etter. E ikkje heilt i storform enda, so e ei longe sykje. Håpe dokke sleppe unna! :)

Solveig sa...

Ånei.. no vart ej litt skeptisk her! Adele va mykje bedre no når ho la sej.. å verken ej eller frank kjenne nåke, so vi e positive! Men vi fe no sjå..
Kjekkt at du stikke innom å legge igjen helsing Gunhild! Hiv dej på blogginga du me! :)

Ingrid sa...

Stakkars Adelemora.... ej so lurte på å besøke dokke no en dag, trur ej helde avstand ei stund! Gi ne en god klem frå mej :) kryssa fingrane for at dokke hine ikkje fe det..... ;)

Anna Lisa sa...

Nei å huff så leit. Håpa ho blir fort frisk og rask igjen og at dokke andre i heimen slipp unna.. Men det er ikkje alltid så lett.
Krysser fingrane.
Ha ein best mulig kveld
Klem

Anonym sa...

Korleis går de me dåkke? Fleire so he fått de eller?
Håpa dåkke e friske te helga alle mann iallefall:)
Klem HanneM