tirsdag 27. januar 2009

Dagens lunchUtruleg nok fekk eg begge mine små til å sove samtidig idag. Ei stund sida sist no i desse "sjuke-tider"... Men iallfall så nytta eg tida godt som vanleg. Sette på turboen og fekk tørka litt støv, lagt saman litt kle,sett på ei maskin, pluss litt anna. Også laga eg meg ein hærleg salat samtidig som eg laga klart tilbehøret til taco, som står på middagsmenyen idag.. :) Slik ser altså lunchen min ut for tida. I desse "lav-karbo-tider", har vi her i solveigland og heve oss på bølga.. Fullt karbohydrat-kutt!! Resultatet er faktisk synleg (iallefall på vekta) allereie.. så er spent på fortsettelsen... ;)
Hallvard klar for sin lunch.. :)

..Også trimmar vi litt etterpå... (nei.. det var berre tull!) Men Hallvard øvar og øvar.. vil så gjerne komme seg framover! Er blitt ganske flink.

Ha en fin dag!

3 kommentarer:

Anna Lisa sa...

Denne stillinga brukar Tryggve også. Han er oppe på alle fire og av og til står han på alle 4 :)Så legger han seg ned på magen og ålar seg framover:) Artig! Tida går så fort.
Deilig at du fikk litt fred for deg sjølv. Slike små øyeblikk setter man pris på. Eg vil gjerne ta en trilletur en dag ja:) Bare sei ifra når du er klar så avtala vi tid.
Ha en flott kveld
Klem

Fotballmamma sa...

Takk for hyggelig kommentar på siden min. Er ganske ny i denne bloggverdenen selv, syns det er utrolig gøy å se hvor kreative alle er..
Ha en fin dag

Unknown sa...

Hei :D Ville bare legge igjen en hilsen selv jeg, på din side :D Håper dagen er bra, og jeg må også nevne at bloggen din var utrolig fin!! :D