onsdag 10. desember 2008

Pizzasnurrar.. :)

Kven er vel ikkje blitt inspirert av Grandiosa-reklamene for pizzasnurrane deira? Iallefall eg! Så etter at eg såg den reklama første gong har det blitt nokon brett med pizzasnurrar her i huset! :)
Idag syns eg vi trengte noko godt, denne mørke, kalde onsdagen i desember. Så laga deig og fyll før eg henta Adele i barnehagen.
Bilda talar vel for seg sjølv eigentleg.. Men her er vi i gong iallefall... :)
Om du ser nede i venstre hjørnet ser du kanskje kor Adele sto?
Ja, for det var ikkje reint lite ho greidde å knabbe til seg.. "Mi make mamma?.."

Klare for steiking.. Husk! Det er ikkje det ytre (utsjånaden) som tel, men innhaldet (smaken)..

Mmmm.. snart ferdi!
Dei gjekk ned på høgkant ja! Var ikkje mindre enn 4stk Adele mora mi klarte å stappe i seg før det var lalle-tid...
Vurderar å pakke opp krumkake-jernet som eg fekk til jul i fjor, og teste det ut.. men eg har ein sterk følelse i meg at det blir nok berre med tanken i kveld.. Men det skal bli tatt i bruk før jul!
PS! Eg skreiv i forige innlegg at det ikkje er mykje nissar og englar her i solveigland. Men her er eg avslørt! Her er to av mine FÅ nissar.. kjøpt på REMA! Jada.. Men dei er faktisk litt søte.. :)





4 kommentarer:

Anna Lisa sa...

mmmmmm....dette så gdt ut ja:)
Eg har av og til laga lignande til ungane. Og dei elska det. Har ofte kun brukt litt krydder og ost...det er kjempe godt. Ønska deg ein flott dag. Pass på å ikkje fryse. Det er jammen kaldt
Klem

Sigrun Kristine Nordahl sa...

Å ditta likte ho vertfall:-) mmmmmm..... Vi me lagde det for nåkken veke sida, å dei såg akkurat like "fine" ut, men dei vart kjempe gode!!

camilla sa...

ååå...dissa såg kjempegode ut :) må ej ta å prøve en dag :) De ligge foresten nåke til dej på bloggen min :)

Anna Lisa sa...

Hei
Ja han fikk vaksine forrige torsdag. Vart litt uroleg ta den men slapp feber. Men nå er han forkjølt igjen. Skal aldri ta slutt..å huff...
Vi snakkast :)
Klem