torsdag 18. desember 2008

Litt nytt

Ja, her i solveigland skjer det ting.. etter to netter med minimalt med søvn, og to puppar så såre og vonde at det kjenner ut som dei held på dette av er mysteriet løyst! Ein liten tannebiss har komt seg gjennom! Adele var 14mnd gammal då hennar første tann (ENDELEG!!) kom, så eg trudde Hallvard og kom til å bli sein.. men den gong ei! Så etter sutring, sleving, og gnaging på puppen, håper eg no han er over det verste! :)
Om du ser godt etter kan du så vidt skimte den..
Ellers må eg få skryte litt av meg sjølv. Endeleg er eg litt i rute til jul! Iallefall med gåvene. Tok meg på tak og skreiv ei lang liste og la på handel! Det fungerte for meg.. :)
Så har sett over og ser at eg er i mål! HURRA! :)
Så no skal eg kose meg og pakke inn og skrive lappar!
Men ein ting. Kva skjer med veiret her i Volda?? Det er berre heilt forferdeleg!! Håpar verkeleg det blir drastiske forandringar FORT! Ellers bli det lange dagar inne i jula..
Har ikkje tenkt å fare på leit etter båsdunkar fleire gongar!
Var forresten nett nede og såg til mine små englar.. :) Dei sov godt! Kryssar fingrane for at me får ei fredeleg natt.. Tross begge har blitt snårete og hostar (IGJENN!), tenkjer eg positivt! Bank i bordet: Til jul vi me være friske!

Kosekluten er viktig! Skal helst dekke heile ansiktet!.. er so god.. :)
Adele har og koseklut.. men "totten" er og veldi god å ha... :)
Grur meg til dei skal vekk.. Men den tid den sorg!
Ha ein strålande kveld! Kos dokke INNE! :)


3 kommentarer:

Sigrun Kristine Nordahl sa...

Sjå der ja.... SO ufattelig stor forsjel kan det altso være på sysken!!! ;) grattis me første tanna! Alltid like stas, sjøl om det ikkje e like kjekt for dei som fe dei... heh...

Anonym sa...

So utrulig nydelige sovande unga!!
Må innrømme e ikkje såg tanna men..
Tusen takk for fint julekort!
HanneMarta

INGRID sa...

Tenne ja... slitsomt kan ej tenke mej! Der ligge nåke te dej på bloggen min, både utmerking og utfordring :)