torsdag 27. november 2008

Det er no snart to veker sidan eg blogga sist.... og det med god grunn. Eg hadde bestemt meg for at dette skulle være ein positiv blogg. Ikkje berre syting og klaging. Og skulle eg ha blogga skal eg love deg at det hadde blitt klaging! Men etter snart to veker med sjuke ungar har eg endeleg fått meg ei god natt med søvn.. :) Og ALT ser mykje lysare ut då må eg seie. :)
Til helga er det første søndag i advent. Og eg gler meg som ein unge til jul! Vanlegvis er eg no ferdig med julegåvene, og huset er pynta i alle krokar til jul. Slik er det når ein jobbar på blomsterbutikk ved juletider. Denne jula er første jul på 10år at eg ikkje skal jobbe! Litt spesielt. Men eg skal love deg at her i huset er det ingen ting som tyder på at det snart er jul... Ikkje ei gåve er kjøpt, ikkje noko har eg baka og ikkje ein ting i huset minnar om jul.
Men no kjenner eg at det er noko på gong. Endeleg byrjar julestemmninga og kome.. :) No vil eg pynte og styre her.. :) Er heilt klar! Så litt vasking må til, så skal det byrje å bli jul her i solveigland!
Har byrja på ein adventskalender. Litt i seinaste laget.. Men til neste år skal den i allefall bli klar! Fant ei gamal disney-oppskrift, syns den var koseleg.. :) Det er snart helg! :)
Ha ei fin adventstid du som les dette.. :)
Kjekkt om du skriv eit lite hei eller noko.. :)

2 kommentarer:

Anna Lisa sa...

Heisann!!!
Så kjekt at du også har en blogg :)
Artig :)
Har dessverre ikkje tid til å lese i den nå, men skal det sienare. Eg står å baka til navnefesten som blir i helga.
Ha ei fin helg :)
Klem

Ingrid sa...

Kor flink du e å laga kalender sjøl! Ej e imponert :)