mandag 16. februar 2009

Hekta på tekst..

Eg las ein stad (på ein blogg kanskje..?) at i år er det "inn" med tekst i interiøret. Ikkje at eg må ha alt som er inn. Heimen vår er vel alt anna enn "inn".. Men dette likte eg! Å måle på veggen var uaktuelt, så surfa litt rundt og fant akkuratt det eg var ute etter på Panduro si heimeside; Wall-deco-klistermerker... Kan det bli enklare??
Så idag kom pakken! Og mor i hus var så fornøgd! Far derimot syns dette var noko av det dummaste eg hadde funne på.. MEN det stoppa ikkje mor! Så eg klistra i veg.. På kjøkken-veggen, i vindfanget (heiter det det forresten??.. yttergangen iallefall..) over bilete som svigermor har laga.. :) Vart det bra?..
På spegelen i stova..

Og her i trappe-oppgangen.. Ja, vart kanskje litt mykje.. Men veit du? Eg har faktisk fleire igjenn!! Men eg skal hegne meg litt.. så far i hus far vendt seg til det.. ;)
Så.. eg må berre takke for koselege kommentarar!!! Det gjer meg så gla! Så legg igjen ei helsing folkens!! :)
Ha ein fortreffeleg mandags-kveld.. :)

7 kommentarer:

Anna Lisa`s hjerteblogg sa...

Dette vart kjempe koselig!!! Har lyst på slike eg også. Vil ha på badedøra og på soverommet iallefall. Imorgå er det Ålesundstur. Grua meg. veit kor sliten eg blir. Må ha med Tuva for eg rekk ikkje heim til barnehagen stenger. Og mannen er reist til Oslo på kurs til fredag. Skal legge meg nå, og lade batteria til imorgå :)
Ha ei god natt
Klem

Livets landeveg sa...

ditta var skikkelig stilig! godt mulig at ej stjel den ideen allso ;)

Elisabeths verden sa...

Åhh, dette var verkeleg nydeleg! Freistar meg og! :D

Kan du få for mykje? :P

-Elisabeth

Ragnhild sa...

Utrulig kult....hvilken nettside sa du det var?

Ragnhild sa...

Ej fant ikkje dissa klistermerka på panduro, vanskelig å finne.
Det går ellers bra., kor lenge før må ej bestille bukett trur du?
Og...er det slik atu du begynner på igjen i jobb snart? Eller har du planer om andre ting? Artig side du har forresten

Hanne Marta sa...

Hehe.. So kjekt :)

Tante Hilde sa...

Solveig-dette var bra-du får d... i ka Frank syns-sei at tanta hans syns dette var fint(ikkje det at eg trur han høyre på meg,men...)eg elskar sånne sitat,berre dei seier noko om meg/oss(les formidlar noko)
Kjempekoselig og bra blogg,eg har lagt den inn på favorittar så no skal eg fylgje med dokke.Klem frå tanta i Førde-snart Drammen(Sundgata43-og ej forventa besøk)