onsdag 18. februar 2009

Hallvard røyste seg opp i går!! Hurra hurra hurra.. Både han og mor så stolt.. hehe.. Sjå berre på gliset bak smukken. Han har tatt livet med knusande ro til no. Men no har han verkeleg byrja å bryne seg på livets kunster! (les: kome seg dit han vil, krype, sitte og no røyse seg opp..)

Adele hadde fri frå barnehage i går, kosa oss heime på dagen og måla litt og diverse anna før vi skulle i selskap på ettermiddagen.
Var i koseleg selskap til det kjekke søskenbarnet deira.. Her er dei klar og ventar på at pappa skulle kome heim frå jobb så vi kan fare. :) Og som vanleg kjem her eit lite ras av bilder.. :) Lure gliset til Hallvard.. Har begynt å sjønne når nokon tek bilde av han ja.. ;) Luringen min.. ;)
Adele poserar villig.. :) Det har i det siste blitt kamp om kameraet her i huset. Ho har nemmelg fått sansen for å ta bilder. Så for kvar gong eg tømmer kameraet no er der ein haug med bilder av tak, golv og div anna.. Men ho klarte å få nokre nåkenlunde bilder (iallefall etter at mamma glipte dei litt til) i går faktisk. Så dei neste to bilda er altså tatt av fotograf-Adele.. :)


Lite nytt å kome med ellers..
Idag har våre den store helse-kontroll dagen. Adele var på 2 års kontroll og Hallvard på 8mnd-kontroll (på 2 heilt forsjellige tider selfølgeleg så eg måtte ned to gongar). Begge veks og er gjennomsnittleg på det meste.. :) Og godt er det.. :) I morgon skal vi ingenting.. kjekt med slike dagar! :)
Ha ei fortsatt fin veke! :)

4 kommentarer:

Anna Lisa`s hjerteblogg sa...

Herlege bilder av sjønne unger.
Det var kjekt å treffe dokke i dag. Me sjåast kansje en dag håpar eg :)
Nå er det leggetid for mor, har nettopp vaska badet så nå er eg klar for å legge meg og kvile. Håpa på ei roleg natt. Utan mageknip :)
Klem

Hanne Marta sa...

So kjekt å sjå bilde av friske onga igjen:) So bra at han Hallvard he lært sej å stå då. Ej fe meir å meir lyst på ei longhelg heimatt for tida.. (Johannes ringte å innviterte mej..)
Klem

Anita sa...

Så utrolig vakre barna dine er altså!! :D

Livets landeveg sa...

Kor flinke han e :) å so e dei no berre kjempe søte da, begge to :)