tirsdag 14. april 2009

Kan det bli bedre??..

Hei hei! Jammen er det blitt vår folkens! Ikkje berre vår.. nesten sommar i Volda idag! Har kosa oss heeeeile dagen.. Sjå berre oss luringane.. Adele har ordna til solbrillene mine.. Må sjå fin ut på bilde syns ho.. hehe..Her oppheld vi oss mesteparten av dagen. På leikeplassen i gata vår, ettersom hagen vår fortsatt er under arbeid.. Men det er jo supert å være der! Kosa oss med besøk idag, is og milkshake med banan og sjokladesmak frå Naustet.. mmmm...
Tek meg ein liten siesta i sklia.. Sola varma så eg kjente det godt i kinna idag! Kan det bli bedre??

Ute jenta mi.. Deilig å sleppe dress, støvlar og tjukke vinterhuer! Og det beste er at det er meldt like fint vær heile veka! Ååå.. som vi skal kose oss!

Nesten så eg syns Hallvard har fått litt farge i kinna idag og. Her pussar han tenner før han skulle i seng.. Han er så blid og god!!
Håpar de er ute og kosar dokke i fineværet de som har sjans til det..
Ha ein fin kveld.
Eg skal legge meg på sofaen å sjå TV til eg skal i seng no.. Og eg skal prøve å ikkje ete sjokolade i kveld.. Har blitt vel nok av det denne påska.. ;)

4 kommentarer:

Cecilie sa...

Ser ut som du har hatt ein fantastisk dag ute i dag. Det er så deilig når sola skin og ein kjenner kor ho varmar. Måtte det vare leeeenge

Anna Lisa sa...

jA, det er herleg tid.
Vi er heldige. :)
Eg held på med vorreingjering både ute og inne. Rydder og kasta og ordna så det er blitt kjempe flott. Eg er fornøyd:)
Kansje vi sjåast på fredag :)
Klem

Annika sa...

Såg ut som dokke he hatt en herli dag ute! Kjenne ej e litt misunnli, her ej sitte på kontoret, me so høge vindu at ej ikkje ser ut heller... men, men... skal nyte fineveret når ej e ferdi på jobb iallfall!

Ha en god dag!

Linn Boska sa...

Det såg ut som at dokke kosa dokke bra der ja:)
Verte no kjempeflott uteområde me dokke då:)
Blir d småbarnstreff me dej på fredag forresten?