fredag 3. april 2009

Helg igjen..

Ja, så er det jammen helg igjen! Vekene går så alt, alt for fort.. Syns det nettopp var helg. Har ikkje lagt ut bilder frå forige helg enda ein gong. Jaja.. sitt no her og ser på "Norske Talenter" på TV2 med ei halv auge, medan eg sitt her å trykkjer, så då kan eg jo legge ut litt bilder frå forige laurdag samtidig.Frank jobba i hagen til ungane si store glede! Så var ute stort sett heile dagen.. så då vart det som vanleg tatt ein god del bilder. Været var også forige helg supert! Om ein ser vekk frå snøven og kulda, så var det sol inni mellom i allefall..Gravemaskin er stas! Veldig stas!! Også Hallvard har byrja å vise entusiasme for dette.. :)Adele handterar spakane som ho har sett pappa har gjort og gir gjerne bror "Hallal" eit kurs..
Så med dette siste bildet vil eg ynskje alle som er innom ei GOD HELG!! Og leit fram solbrillene... satsar på at det blir like strålande vær i morgon som det har våre idag! :) Både eg og ungane har faktisk blitt solbrent idag!?.. Kjenner eg er varm i kinna.. Herleg!


6 kommentarer:

Annika sa...

For nokre herlege bilder!
Ja, det stemmer, min kjære er frå Rovde ja - og det er vel ikkje så stort, så då veit du kanskje kven han er då ja...? Bloggeverda er jammen ikkje så stor nei;)

Forresten så er det noko kjent med fjeset ditt også, men klarer ikkje heilt å plassere - men sikkert ikkje så rart, om du har budd i Volda nokre år, budde der frå 03-06 sjølv;)

God helg!

Annika sa...

Ehm, det gikk brått opp eit lite lys - jobba du på Aarflots Blomster (tidlegare), kanskje?

Hanne Marta sa...

So herlige bilde :)
Ser Hallvard he arva hue foresten..
Gleda mej te å komme heim no. Snakkast i morga, hørte dåkke skulle te Rovde dåkke me i morga :)

Klem

Anna Lisa`s hjerteblogg sa...

Koselige bilder:)
Kjekt å få styre saman med pappa i hagen.
Koselig å treffe dokke på småbarnstreff i dag.
Håpa vi sjåast snart igjen :)
God helg!!
Klem

Solveig sa...

Hehe.. det va de første han frank sa.. "han kan ikkje ha rosa hue solveig!" Men de va no den ej hadde for handa på vei ut døra..
Gler oss t å kome t Rovde i morga! :)

Annika sa...

Ja, då he ej klart å plassere dej:) Artig! Ej jobba på Biologen zoo i snart to år, helg, ferie å litt veke, 04-06 trur ej det va... freelance i Møre, og aktiv i rideklubben, so kanskje du plassera mej då;)

Ja, vil tru Sindre he forandra sej litt på 10 år;) Vi skal også til rovde i påska, men ikkje i dag då, då e det jobbing på min kjære:| Kos dokke!