lørdag 28. mars 2009

Vår?

Ja, jubla vi ikkje nett for at våren var komt for fullt?.. Snøen dalar iallefall tett her i solveigland i går/natt (æsj... vil IKKJE ha ett snøfnugg til.. kva er all den snøven godt for??), men inne har eg prøvt å skape litt vårstemmning! Hadde store planar for alt eg skulle få gjort i helga (vaske hus, male ferdig på barnerommet, rydde kjellar... og anna..), men her har vi igjen blitt sjuke(!?)... Ikkje noko alvorlige greier denne gongen. Faktisk eg og Frank som har fått det verst! Feber og vond hals. Adele er heilt på topp, men Hallvard er også forkjøla og misfornøgd (les: sur!!). Så vart ikkje mykje av mykje her.. Frank jobbar i hagen. Har ikkje mindre enn 2 gravemaskiner og 2 lastebilar til disposisjon denne helga(!!). Så feberen kan ikkje stoppe han frå å jobbe.
Så då gjekk alle mine planar i vasken om alt eg skulle få gjort. Eg ønsker meg så ei trillepike/gut!!! (eller 2 evt.. kanskje ikkje alle som syns det greit å handtere begge rampane mine på ein gong..)Tenk alt eg kunne få gjort på ein time eller to... og kor kjekt hadde det ikkje vår for ungane å sleppe å henge i føtene på mor når ho tek helgavasken. Så om du veit om nokon potensielle så hyl ut!!

Men litt vårleg vart det.. Var nede på min gamle arbeidsplass og kjøpte meg litt blomster. Muscari (perleblomsten) er så sjønn! Også måtte eg kjøpe nokre påskeliljer i potte. Er ikkje så mykje som skal til. Og når eg tillegg leita fram litt påskekyllingar er det vår i hus og klart for påskefeiring.


Litt grønne kyllingar og egg.. er ikkje så begeistra for gult, så då blir det grønt til påske her i solveigland.. :)
Då er det snart slutt på helga for denne gong og.. men ta det heilt med ro, det er straks helg igjen!!
Ha ein fin søndag, leit fram ski og akebrett, eg har nemmeleg ikkje tenkt å ha meir snø denne vinteren, så nytt den no mens den er her!

5 kommentarer:

Linn Boska sa...

So kosli dokke he d:)
Kjenne d at ej gleda mej til å leite fram påskepynten ette ej kika på bilda dine!!:)

Anonym sa...

Hei! Ble så nysgjerrig på det blomster-arrangementet på fatet....Det var skikkelig fint! Er det bark du har brukt i bunnen? Kreativt...er du blomsterdekoratør?
Hilsen Hilde!

Solveig sa...

Takk for det Linn! :) Va herlig å få det litt meir vårlig inne.. ;)Berre å Leite fram kyllingane!

Og ja.. eg er blomsterdekoratør (eller var iallefall..) Det er bark eg har brukt som basis ja. Enkelt og greit.. likar ikkje å dille for mykje.

Elisabeths Ingeborg sa...

Heihei Solveig;)
So nydelig du he laga det til i heimen;) Fekk virkelig lyst til å vaske og ordne til påske ej også! Kanskje ej skal gjere ett forsøk på det imorga? ;)
Husmora finn ej ikkje på finn.no iallefall...Det he ej erfart:p
Klem frå Elisabeth;)

Elisabeths Ingeborg sa...

Ej fann ut en ting Solveig;)
Det e påskeharen og ikkje husmora so vaska til påske! Han kom idag;) Knis;)