mandag 11. mai 2009

Barnerommet

Har lovt at eg skulle vise fram leike/barnerommet som eg har pussa opp, så her kjem litt bilder. Vanskelig å fått tatt gode bilder på eit lite rom.. men ein får kanskje eit lite inntrykk?.. GRØNT er det iallefall.. FOR grønt meiner Frank.. ;)
Etter nokre laaange kveldar før jon blund ville flytte inn på nye rommet, har Adele etterkvart vendt seg til å sove på dette rommet. Og søv så godt.. :)Eg laga sjablongar i overhead-papir til stjernene, og mala dei rett på veggen.. maange stjerner!


Denne dukke-vogga arva Adele frå oldefaren sin. Ho var første jente-oldebarnet, så då vart det ho som fekk denne. Vi malte den kvit, og den vart som ny! Besta har sydd pute og dyne til senga!Hallvard eeelskar å få leike seg på rommet! No skal vi fare å hente storesysta i barnehagen..

8 kommentarer:

Eli sa...

det blei råstili...elsker grønne rom...:)

Kristine sa...

Rommet vart knall stilig;) En frisk vri på ett barnerom. Ditta kan du Solveig;)

Anna Lisa sa...

Ojsann , Så flott det var!!!
kjempe flott og gjennomført.
Ha fin kveld
Klem

Linn Boska sa...

For et utruli flott rom:)
Trur nok ongane kosa sej der ja:)

♥bagatellar♥ sa...

Verkeleg eit flott og personleg barnerom, gjennomført! Mannfolk synes gjerne at det blir for grønt, rosa eller kvitt hihi, dei aner ikkje ka dei snakka om;-)

Anonym sa...

Artig å sjå eit rom som ikkje er prega av rosa eller blått! Kjempeinnsats har gitt eit gjennomført og stilig rom som passer supert til born! :)
mvh RS

Tanta Hilde sa...

Hei Solveig-no har eg sote her i fred og ro og lese bloggen din-det er så kjekt å følge med dokke på den måten. Dumt at dokke ikkje kom inn på Rangsætra laurdag- då hadde eg fåt sett dokke også. Vi var i Jølster i konfirmasjon og så overleverte vi huset i Førde til kjøpar.Jammen e dinna guten din tidlig ute med gåinga si- men syns å huske at systå va vel så tidleg??
Nydelege e dei i allefall og du he laga et kjempefint rom til dei. Hels Frank og gullungane då.
Tante Hilde

Solveig sa...

Takk for koselige helsingar! :)
Blir så glad for kvar og ein..
Og tante Hilde.. vi er ikkje vanskelege å be inn på Rangsætra, både vi og ungane stooorkosar oss der inne.. Får planlegge det bedre ein anna gong.. Det blir vel nokre turar på dokke til sommaren? :)

Også må eg berre få innrømme at eg ikkje klarar å koble den anonyme RS?.. Hadde vår kjekt å vite kven du er.. :)