onsdag 5. november 2008

Onsdag

Ja, så er det blitt onsdag.. Lite nytt i heimen. Han eigentleg funne ut at livet mitt er som ein karusell for tida. Vi gjer stort sett det same kvar dag, eller ikkje kvar dag. Men kvar veke. Mandag: kom i gong igjen etter helga og ta igjen klesvask og anna div (eg har husmorfri i helgane om det var nokon som lurte..). Tirsdag: babysong, lang trilletur og så er den dagen vekk. Onsdag: er eigentleg ganske åpen, men blir helst til at vi er heime og ryddar og leikar, om vi då ikkje finn nokon som vil leike att med oss då. Torsdag: Snart helg... vaske hus, handle... Fredag: Så var det helg! :O). Og ellers synst eg kvar dag sluttar og byrjar omlag likt.. Rydde, rydde, rydde.. Men eg klagar ikkje! For når eg seier at livet mitt er som ein karusell som går rundt og rundt.. så er der heile tida litt oppturar og nedturar undervegs. Så når eg seier karusell, så meiner eg at eg gjer stort sett det same heile tida, igjen og igjen og igjen.. men har det kjekkt! For karusell er jo kjekkt!! :)No høyrer eg småprat på begge romma nede, så då er vel små englane mine våkne:) Det var dagens data-pause..Hm.. faktisk ikkje så ofte eg unnar meg det på ein onsdag føremiddag. Kanskje eg skal legge det inn på onsdags-dagsplanen min.. ;) Var utruleg herleg eigentleg.. Livet er eigenteg herleg! Vertfall her i Solveigland! :)

1 kommentar:

INGRID sa...

Det høres ut som du he det fint! Dinna karusellen må no vær en av dei kjekkaste enn kan sitte på med ;)
Ej he forresten sånn tellar som telle antal besøk totalt, so då må ej huske frå gong til gong kor mykje so sto der sist.. Enklare viss enn he begge dele :) Litt kjekt å vite kor monge so e inne å kika! :)
He fått lære at enn skal svare på bloggen til den som skrive kommentar no.. Lære stadig nåke nytt! Men det e vel egentlig lurt :)