fredag 31. oktober 2008

Min aller første blogg!
Ja, då prøvar eg meg på blogg eg og.. :) Spennade å sjå om dette blir ein sukses eller flopp.. ;) Det gjenstår å sjå. Har ikkje så mykje peiling på dette.. så blir nok litt hulter til bulter her dette første innlegget iallfall... hehe..


Skreiv litt om meg sjøl, men kan jo utdjupe det enda meir.. Går i småbarns-prat her hos oss dagane.. det er vel kanskje naturleg sidan eg går heime med golla mine dagane. Så rekk ikkje så mykje anna dagane...
Idag fekk eg tatt helge-vasken, sjølv om Hallvard ikkje var så gira på det. Skulle vertfall ikkje sove! Så flytta på han etterkvart som eg var ferdi i eit rom å skulle over i eit anna...... Tok veeeldi mykje meir tid en eg hadde tenkt. Så vart ikkje så mykje meir enn det før vi skulle hente systå i barnehagen (ho går 50% i barnehage:). Så var det å få i seg litt middag. Eg og Adele tente så lykter utanfor døra, laga til masse godis!! Å venta spent på om det kom nokon skuuumlingar!! Men klokka vart halvsju og vi måtte byrje på kveldstellet.. og klokka sju var dei i seng begge to... Lykta brenn enda, og godisen blir vel eg som stappar i meg i løpet av kvelden.. Så vart ein lite skummel Halloween-atfen på lisjesnuppa mi.. ;)
Nå har min kjære meldt sin ankomst.. ;) Så skal ta å begynde på tacoen.. :)
Ha ei god helg folkens! :)
4 kommentarer:

Sigrun sa...

Nydelige bilde :-)

Solveig sa...

Syns du ja.. :) Takk for de! Ha kje so mykje helt nye bilde å legge ut men. Blir sløvare å sløvare me fotograferinga her i huse... måp skjerpe mej ja! :) He komt i gong me blogging du me ja? Veit kje helt om ej kjeme t å bruke den me.. fe no sjå!

Sigrun sa...

Ej he hatt blogg i longe tide... du finne min gamle på sigrunnordahl.blogspot.com

Men i gravid tåke he ej klart å "rote" vekk passordet i haude så ej tok å laga en nye hehe... Men der kan du vertfall sjå i longe tiud tilbake!!

Solveig sa...

Merka ditta der ja.. So lurte litt på koffor du hadde laga dej en ny.. :) Kor store ho Julie he vårte!! Stooore pie! Masse tenne å styr.. hehe.. :) Ser vel kanskje i barnehagen i morga! :)